Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

PROCESI MËSIMOR PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË TË PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” DO TË FILLOJË NË DATËN 21 NËNTOR 2022 SIPAS ORAREVE TË PUBLIKUARA NGA NJËSITË PËRKATËSE NË FAKULTETE DHE FAQEN WEB SUKSESE !
Read More
Në datën 14 nëntor 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua leksioni i hapur me temë: “Diabeti, Edukim dhe Parandalim”. Studentë e pedagogë të Universitetit iu bashkuan stafit dhe studentëve të departamentit të Infermierisë, të cilët nëpërmjet këtij leksioni të hapur sollën të dhëna dhe fakte interesante në lidhje me sëmundjene diabetit si një sëmundje kronike, por me kosto të lartë sociale, shëndetësore dhe ekonomike. Pedagoget dr. Adelian Galica,...
Read More
Në datat 7-11 nëntor 2022 drejtues e pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli” zhvilluan një vizitë në South-West University “Neofit Rilski”, Blagoevgrad, Bullgari. Kjo vizitë u zhvillua me rastin e First International Staff Week me temë “Higher Education-Modern Perspectives- and Horizons” që u organizua nga ky Universitet. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për Kërkimin dhe Marrëdhëniet me Jashtë, dr. Benita Stavre gjatë kësaj vizite zhvilluan edhe takime me...
Read More
Në datat 11-12 nëntor 2022 Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë si bashkorganizator në Konferencën Ndërkombëtare Ndërdisiplinore “The role of technology in the shaping of society” (Roli i teknologjisë në modelimin e shoqërisë), organizuar në Universitetin “Kadri Zeka “, Gjilan. Punimet e kësaj konference i përshëndeti fillimisht rektori, prof. dr. Bajram Kosumi, i cili vlerësoi pjesëmarrjen me punime të 264 autorëve e bashkautorëve, si dhe të kontribuesve të tjerë shkencorë...
Read More
Në datën 10 nëntor 2022 departamenti Financë-Kontabilitet organizoi një tryezë të rrumbullkaët me temë: “Kontabiliteti, Tradita dhe e Ardhmja” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Kontabilistëve. Në këtë takim ishin të pranishëm pedagogë e student të këtij departamenti, si dhe kontabilistë të miratuar, auditues ligjorë e specialistë të kësaj fushe në rajonin e Korçës. Në fjalën e hapjes pedagogia, prof. as. dr. Alketa Zheku tha se kjo ditë sjell në...
Read More
1 2 3 4 5 6 169
sqAlbanian