Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Në datën 10 janar 2023, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili zhvilluan një takim me prefektin e Qarkut, Korçë, z. Nertil Jole. Në fokus të bisedës mes tyre ishin prioritetet e punës së drejtuesve të Universitetit për këtë vit të ri kalendarik, si dhe u shkëmbyen ide e mendime për gjallërimin e jetës universitare dhe jo vetëm.Në takim u...
Read More
Në datën 30 dhjetor 2022, përfaqësues të stafit dhe studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” me urimin “Gëzuar festat, një vit i mbarë dhe i begatë për të gjithë 2023” ishin mes vogëlushëve të klasave fillore të shkollës 9-vjeçare në fshatin Bregas. Është viti i dytë që Universiteti “Fan S. Noli”, ndërmerr nismën “Dhuro dhe bëj të lumtur një fëmijë”, së cilës këtë vit iu bashkua edhe stafi i Prefekturës...
Read More
Në datën 27 dhjetor 2022, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” , Senati Akademik dhe Bordi i Administrimit, në një takim të përbashkët, zhvilluan analizën e veprimtarisë mësimore, kërkimore-shkencore dhe financiare për vitin akademik 2021-2022. Në këtë takim ishin të ftuar Dekanët e Zëvendësdekanët,  përgjegjësat e Njësive Bazë, drejtorët e drejtorive të Universitetit, si dhe anëtarë të Njësisë së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë. Në fjalën e tij, rektori,...
Read More
Në datën 23 dhjetor 2022 studentët e programeve të studimit “Mësuesi në Arsim Fillor” dhe “Mësuesi në Arsim Parashkollor” zhvilluan takimin e radhës në kuadër të takimeve Social Consciousness me temë “Kontakt”. Në këtë takim morën pjesë edhe pedagogë të departamentit të Edukimit dhe veprimtaria u organizua në bashkëpunim me Qendrën Komunitare për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara dhe me Shkollën Speciale, Korçë. Objektivi kryesor i saj lidhet me reflektimet...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2022 në mjediset e FEF u promovua Antologjia me krijimet më të mira të studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” në poezi dhe në prozë e përgatitur nga Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë në kuadër të projektit “Laboratori i Krijimit Letrar”. Kjo Antologji e para e këtij lloji në Universitetin tonë erdhi si një nismë e FEF nën kujdesin e dekanes, prof. as. dr. Jonela Spaho...
Read More
1 2 3 4 5 177