Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Në datat 22-23 shtator 2022 në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë u organizua takimi i radhës në kuadër të projektit QUADIC me temë: “Si të jesh një universitet ndërkombëtar”. Trajnimi në të cilin morrën pjesë përfaqësues nga universitete të Shqipërisë, Kosovës, Italisë, Francës, Bullgarisë e Sllovenisë u zhvillua për dy ditë dhe në të u referuan tema të ndryshme në lidhje me ndërkombëtarizimin e universiteteve, promovimin e tyre etj. Punimet e...
Read More
Në datat 23-24 shtator 2022 u zhvillua Konferenca e 18-të Ndërkombëtare “Socio-Economic Challenges in the Post-Pandemic Period” (Sfidat socio-ekonomike në periudhën postpandemi) e Fakultetit të Ekonomisë e organizuar në bashkëpunim me Organizatën Ndërkombëtare të Rrjetit të Universiteteve të Evropës Juglindore (ASECU). Konferencën e hapi pedagogia e këtij Fakulteti, dr. Aida Mosko, e cila pas përshëndetjeve të rastit paraqiti në mënyrë të përmbledhur historikun dhe qëllimin e kësaj konference. Në të...
Read More
Në datën 20 shtator 2022, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Sportit Universitar, zëvendësrektori për mësimin në Universitetin “Fan S. Noli”, dr. Arto Adili zhvilloi një takim me pedagogë e mësues të edukimit fizik, si dhe specialistë të sportit në qytetin e Korçës. Ai vlerësoi angazhimin dhe bashkëpunimin e deritanishëm të shkollave në disa veprimtari sportive që ka organizuar Universiteti “Fan S. Noli”, ndërsa kërkoi që në vijim pjesëmarrja e...
Read More
Në datën 19 shtator 2022, stafi i teknologjisë së informacionit i Universitetit “Fan S. Noli”, Klajdi Qafzezi dhe Dhimitri Konini në kuadër të projektit “Nga projekti drejt të mësuarit me kompetencën digjitale” zhvilluan një trajnim me pedagogë të departamentit të Gjuhëve të Huaja në lidhje me platformat digjitale për mësimidhënien dhe mësimnxënien online. Përfitues do të jenë mësuesit e gjuhëve të huaja dhe jo vetëm, të cilët do të kenë...
Read More
CEREMONIA ZYRTARE E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE 28 SHTATOR, 2022 ORA 11:00, REKTORAT
Read More
1 2 3 4 157
sqAlbanian