Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN E BOTUESVE SHQIPTARË, NË DATAT 3-4 MAJ 2013, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË: “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS”. NË KËTË VEPRIMTARI ERDHEN ME BOTIMET E TYRE RRETH 20 SHTËPI BOTUESE DHE U PËRURUAN DISA LIBRA TË RINJ. VEPRIMTARIA “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS” U ZHVILLUA  NË MJEDISET E FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE TË FILOLOGJISË. UNIVERSITETI “FAN...
Read More
Në kuadrin e informatizimit të databazës së sekretarive mësimore dhe shërbimeve online për studentët dhe stafin akademik të universitetit, rektorati i njofton stafin akademik dhe gjithë studentët e viteve të para, në të gjitha programet e studimit, se tashmë këto shërbime janë në përdorim, për sezonin e provimeve shkurt-mars 2014. Studentët dhe pedagogët mund të kenë akses në këto shërbime nëpërmjet menusë ”Shërbime Online”.
Read More
  We invite to learning “Fan S. Noli” University GUIDEBOOK….
Read More
  Ju ftojmë të njiheni me Guidën e Universitetit "Fan S. Noli"….  
Read More
Behuni pjese e rrjetit social ProfilVirtual duke u rregjistruar falas ne profilvirtual.com Lidhuni me miqt tuaj, shkollen dhe kompanite. Perfitoni nga mundesite e reja te punesimit ne rrjetin tone. video prezantim per rregjistrimin e studenteve: https://www.youtube.com/watch?v=XZLr5yXIxxI  Facebook: http://www.facebook.com/profilVirtual Twitter: http://www.twitter.com/profilVirtual Goggle+: http://plus.google.com/10041558165135… Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCz-KD… http://ProfilVirtual.com ose http://ProfilVirtual.al
Read More
1 155 156 157 158 159 169
sqAlbanian