Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Ndihmësja e Dekanit Përgjigjet për zbatimin korrekt të detyrave të lëna nga Dekani. Ndihmon  në përgatitjen e materialeve për Dekanin dhe dërgimin e tyre në destinacion, merr dhe tejçon informacion dhe porosi brenda e jashtë fakultetit për problematika të ndryshme, ndjek realizimin e porosive të Dekanit për stafin akademik e administrativ. Ndihmësja e Dekanit përgjigjet për korrespondencën nga protokolli, procesverbalet e mbledhjeve të dekanatit, administrimin e vulës së fakultetit si...
Read More
PERSONELI  NDIHMËSMËSIMOR  Sekretare e dekanit Përgjigjet për zbatimin korrekt të detyrave të lëna nga Dekani. Ndihmon  në përgatitjen e materialeve për Dekanin dhe dërgimin e tyre në destinacion, merr dhe tejçon informacion dhe porosi brenda e jashtë fakultetit për problematika të ndryshme, ndjek realizimin e porosive të Dekanit për stafin akademik e administrativ. Pjesë e detyrave të sekretares së dekanit është edhe puna me bibliotekën në këtë fakultet.   Znj....
Read More
GALERIA Certifikimi i gjuhës greke në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë   Festat e fundvitit në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë Veprimtari për librin e prof. Xhevat Lloshit në Universitetin “Mehemia”   Auditorium me shkrimtarin Ben Blushi Mbledhje për nder të Akad. Jorgo Bulo   Konferencë Shkencore për nder të Athanas Tashkos   UNESCO – Vlerësimi i kurrikulës dhe zhvillimi profesional i mësuesve   Inagurimi i Sallës së Video-konferencave Simpoziumi...
Read More
1 135 136 137 138 139 157
sqAlbanian