Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Brikela Qelemeni

By

Në datën 10 maj 2023, Këshilli Studentor i Universitetit “Fan S. Noli” zhvilloi një veprimtari ndërgjegjësuese me fëmijët e Shkollës Speciale, Korçë. Me sloganin: “Autizmi nuk është një barrier, por një perspektivë unike”, studentët shkuan me dhurata dhe improvizuan lojëra argëtuese me fëmijët që frekuentojnë këtë qendër. Duke patur parasysh edhe një nga shprehjet e...
Read More
Në datën 10 maj 2023 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua takimi përmbyllës i projektit “Cyber-Hygiene” me qëllim diskutimin e gjetjeve të tij, si dhe për të dëgjuar mendimet dhe opinionet e studentëve në lidhje me mbarëvajtjen e kursit.    Në këtë takim, i cili u zhvillua në mjedsiet e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane...
Read More
Në datën 4 maj 2023, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua workshopi me temë:  “Sfidat në mësimdhënien e historisë dhe të gjeografisë në shkollat e Arsimit Parauniversitar” i organizuar nga departamenti i Historisë dhe Gjeografisë, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë. Në fjalën e tyre përgjegjësi i këtij Departamentri, phd. Metin Venxha dhe...
Read More
Në datën 2 maj 2023 ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”. E shoqëruar nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello ajo zhvilloi takime me studentë dhe stafin akademik, me të cilët bashkëbisedoi në lidhje me politikat, nismat dhe projektet e ministrisë që ajo drejton, si dhe për...
Read More
Në datat 28-29 prill 2023, në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Konferenca e 5-të Ndërkombëtare “Education Across Borders” (Arsimi Përtej Kufijve) me temë: “Innovative Education: Strengthening the Future” (Edukimi Inovator një Mjet për të Fuqizuar të Ardhmen), organizuar nga Fakulteti i Edukimit dhe i Filologjisë, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe i Shkencave Humane, Universiteti...
Read More
Në datën 28 prill 2023, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi ditën e hapur me temë: “Shkencat dhe TIK” organizuar nga departamenti i Informatikës dhe departamenti i Matematikë-Fizikës, në bashkëpunim me Universitetin “Aldo Moro” të Barit, Itali dhe me Shoqatën e Teknologjisë së Informacionit të Pulias. Fakulteti i Shkencave...
Read More
Në datën 27 prill 2023, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi promovimin e librit “Fuçi Baruti” të dramaturgut nga Maqedonia e Veriut, Dejan Bukovski dhe të shqipëruar nga Milena Selimi. Kjo veprimtari u organizua në kuadër të nismës “Fqinjët përballë pasqyrës” në zbatim të projekteve shumëgjuhësore mbështetura nga READ. Në fjalën e tyre, prof. as....
Read More
Në datën 27 prill 2023, stafi administrativ i Universitetit “Fan S. Noli” mori pjesë në trajnimin me temë: “Rritja e reputacionit të Universitetit “Fan S. Noli” në kontekstin kombëtar dhe ndërkombëtar- Përgatitja e UNIKO për Rankimin e Universiteteve”. Sipas dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet ky trajnim informues edhe për stafin adinistrativ të...
Read More
Në datën 26 prill 2023, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi me temë: “Rritja e reputacionit të Universitetit “Fan S. Noli”, në kontekstin kombëtar dhe ndërkombëtar- Përgatitja e UNIKO për Rankimin e Universiteteve”. Dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet theksoi se ky trajnim zhvillohet në zbatim të projektit të...
Read More
Në datën 26 prill 2023, në mjediset e Rektoratit u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Universiteti “Fan S. Noli” dhe Qendrës së Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm (QKEDH) me qëllim Parandalimin e Radikalizmit dhe Ekstremizmit të Dhunshëm. Gjatë takimit ku ishin të pranishëm përfaqësues nga të dy palët, zëvendësrektori për shkencën dhe projektet në Universitetin...
Read More
1 2 3 4 5 48