Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Mars, 2023

Day

Në datën 8 mars 2023, nxënësit e shkollave të mesme në qytetin e Ersekës morën pjesë në takimin që Universiteti “Fan S. Noli” organizoi në bashkëpunim me Bashkinë, Kolonjë. Ky tur takimesh organizohet në kuadër të këshillimit të karrierës dhe ka për qëllim njohjen e nxënësve me ofertën akademike të Universitetit tonë, orientimin e tyre...
Read More