Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Shtator, 2022

Day

Në datën 26 shtator 2022, rektori i Universiteti “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për kërkimin dhe shkencën, dr. Benita Stavre pritën në takim prof. Magdalena Kostova-Panayotova, dekane e Fakultetit Filologjik të Universitetit Jugperëndimor “Neofit Rilski”, Bullgari;  z. Aleksandar Popkochev, specialist për Zhvillimin Akademik dhe Hristo Dimitrov, Koordinator i Erasmus + në...
Read More
Në datat 22-23 shtator 2022 në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë u organizua takimi i radhës në kuadër të projektit QUADIC me temë: “Si të jesh një universitet ndërkombëtar”. Trajnimi në të cilin morrën pjesë përfaqësues nga universitete të Shqipërisë, Kosovës, Italisë, Francës, Bullgarisë e Sllovenisë u zhvillua për dy ditë dhe në të u referuan...
Read More