Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
7 Shtator, 2022

Day

Studentë në datat 15 dhe 16 shtator 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” do të zhvillohen provimet para diplomës për studentët e viteve të treta. Çdo student mund të japë deri në 3 (tre) provime përpara mbrojtjes së diplomës. Ndërsa datat 22 dhe 23 shtator 2022 janë përcaktuar për mbrojtjen e diplomës. Në datën 22...
Read More
sqAlbanian