Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
28 Prill, 2022

Day

Project Leader: EYSED Greece Project Partner: Region of Western Macedonia, Ministry of Economy, “Fan S. Noli” University, Korçë. Funded by: GREECE-ALBANIA IPA CROSS BORDER PROGRAMME 2007-2013 Period: 02 September 2014 – September 2016 Result (publications, conferences): Accreditation of Laboratories.
Read More
Project Leader: University of Thessaly Project Partner: Region of Western Macedonia, Chamber of Commerce of Kastoria, Regional Council of Korça, “Fan S. Noli” University, Korçë. Funded by: GREECE-ALBANIA IPA CROSS BORDER PROGRAMME 2007-2013 Period: 02 September 2014 – September 2016
Read More
Në datën 28 prill 2022, departamenti i Histori-Gjeografisë i Universiteti “Fan S. Noli” organizoi, me studentë dhe maturantë të ftuar nga Kolegji “Preka”, veprimtarinë “Pakti Evropian për Klimën”. Në këtë takim, ku ishin të pranishëm pedagogë e mësues të lëndëve të historisë dhe gjeografisë të të dy institucioneve, u mbajt një leksion i hapur nga...
Read More
1 2 3 4