Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Dhjetor 2021

Month

Në datën 17 dhjetor 2021, në mjediset e FEF u promovua libri i autorit Mal Berisha “Ambasador i pushtetit të butë”. Në hapje të veprimtarisë pedagogia Anjeza Vila shprehu kënaqësinë që diplomati Berisha erdhi për të promovuar librin e tij me të ri në Universitetin “Fan S. Noli”, një libër, i cili sjell përvojat e...
Read More
Në datën 16 dhjetor 2021, në mjediset e Amfiteatrit të FEF u zhvillua një veprimtari ndërgjegjësuese në të cilën u prezantua dokumentari “Varret pa emër”. Veprimtaria u organizua nga Fondacioni “Kujto. al” në bashkëpunim me departamentin e Histori-Gjeografisë. Të ftuar ishin pedagogë e studentë të këtij departamenti, si dhe ish-të përndjekur politikë e familjarë të...
Read More
Në datën 15 dhjetor 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello e drejtues të tjerë pritën në takim djemtë e ekipit të hendbollit, të cilët u shpallën fitues të vendit të dytë në Kampionatin Universitar të Hendbollit që u zhvillua në datat 9-10 dhjetor 2021, në qytetin e Durrësit midis universiteteve...
Read More
Në datën 9 dhjetor në mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një leksion i hapur me studentë e pedagogë të departamentit të Histori-Gjeografisë, në kuadër të një marrëveshjeje të lidhur mes Universitetit dhe Institutit të Marrëdhënieve Ndërballkanike Kulturore në Athinë. Bashkëpunimi mes dy institucioneve, sipas zëvendësrektorit për projektet dhe shkencën,...
Read More
Në datën 10 dhjetor 2021, Akademia e Shkencave e Shqipërisë dhuroi për fondin e  bibliotekës së Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë mbi 2 mijë libra të rinj. Sipas kryetarit të saj, akademikut, prof. dr. Skënder Gjinushi qëllimi është që të ofrohet një larmishmëri literature, e cila është e nevojshme për formimin e studentëve. Ai tha...
Read More
Në datën 10 dhjetor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi ceremoninë jubilare me rastin e 50-vjetorit të themelimit të tij. Ceremonitë e kësaj dite filluan me një takim që rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi me drejtues të institucioneve e rektorët e ftuar nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut etj.,...
Read More
Në datën 10 dhjetor 2021, Akademia e Shkencave e Shqipërisë dhuroi për fondin e bibliotekës së Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë mbi 2 mijë libra të rinj. Sipas kryetarit të saj, akademikut, prof. dr. Skënder Gjinushi qëllimi është që të ofrohet një larmishmëri literature, e cila është e nevojshme për formimin e studentëve. Ai tha...
Read More
Në datat 10-11 dhjetor 2021 në kuadër të bashkëpunimit me Ovidius University of Constanta, Rumani, dy studentet e Universitetit “Fan S. Noli”, Sara Zguri dhe Rossela Plasari të departamentit të Gjuhëve të Huaja morën pjesë në konferencën studentore “Dialogje (Ndër) Kulturore” organizuar online nga ky Universitet. Studentja e vitit III të programit të studimit Bachelor në...
Read More
Ekipi i Handbollit për meshkuj i Universitetit “Fan S. Noli” u shpall nënkampion në kampionatin e zhvilluar në qytetin e Durrësit nga data 9-10 dhjetor 2021. Kështu, pas suksesit të ekipit të volejbollit të femrave, për Universitetin “Fan S. Noli” vjen edhe një tjetër sukse në sportet universitare.
Read More
Në datën 9 dhjetor 2021, departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë organizoi një takim informues për studentët e ciklit Bachelor në “Menaxhim”, “Informatikë biznesi” dhe për studentët e ciklit Master në “Administrim biznesi”, me fokus programet e nxitjes së punësimit. Në këtë takim ishin të ftuar znj.Denada Manoku, drejtore e Drejtorisë Rajonale të Agjencisë...
Read More
1 2 3
sqAlbanian