Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
21 Dhjetor, 2021

Day

Në datën 21 dhjetor 2021, Federata Shqiptare e Sportit Universitar zhvilloi një takim me studentët e Universitetit “Fan Noli”. Tema kryesore e diskutimit ishte “Rinia e së ardhmes,mes jetës Universitare sportit dhe vullnetarizmit “. Në fjalën e tij Presidenti i Federatës Shqiptare të Sportit Universitar, tha se fokus kryesor duhet te jetë sporti universitar, edukimi...
Read More
Studentët e vitit II të programit  të studimit  “Administrim dhe Politika Sociale” të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane, në kuadër të lëndës “Bazat e Administrimit të Shërbimeve Sociale”, kanë ideuar dhe realizuar disa projekte ndërgjegjësuese pranë institucioneve, ku zhvillojnë praktikën profesionale. Sipas pedagoges së lëndës, dr. Viola Dolani, qëllimi i këtyre veprimtarive...
Read More
sqAlbanian