Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
31 Maj, 2021

Day

Tirana INC është një iniciativë e universiteteve shqiptare, e krijuar në kuadër të programit të BE për Inovacion, zbatuar nga GIZ dhe Preneurz, Amsterdam dhe mbështetur nga Qyteti i Tiranës. Misioni i saj është që brenda tre vjetësh, Tirana INC. të jetë destinacioni numër një për studentët sipërmarrës dhe ambiciozë për të filluar themelimin e...
Read More
Në datën 31 maj 2021 në mjediset e Bibliotekës Shkencore u organizua një takim me rastin e dhurimit të një fondi prej 43 titujsh nga Akademia e Studimeve Albanologjike (ASA). Rektori i ASA, akademik Marenglen Verli tha se ky fond dhurohet në kuadër të marrëveshjes që UNIKO ka me institucionin që ai drejton. Këta tituj...
Read More