Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
28 Maj, 2021

Day

Në datën 28 maj 2021, Departamenti i Shkencave Sociale i FSHNH dhe Qendra për Bashkëpunim Ballkanik (LOJA) me vendodhje në Maqedoninë e Veriut, organizuan një veprimtari të përbashkët me temë “Edukimi multikulturor”, ku morën pjesë studentë dhe pedagogë të departamentit, si dhe studentë të programeve të mësuesisë nga 5 universitetet kryesore të Maqedonisë së Veriut,...
Read More