Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
30 Maj, 2017

Day

Agjensia e Punësimit ” ERCA” hap fushatat për mundësi punësimi në Dubai për pozicionet vakante si më poshtë: • Mësuese për Arsim Parashkollor • Supervizor shitjesh (Me eksperience në shitje dhe menaxhim ) • Kamarier/ Kryekamarier për të punuar në një rrjet Coffe Shop Kushtet e kontratës dhe paga janë të kënaqshme. Aplikantët duhet të...
Read More
sqAlbanian