Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
12 Dhjetor, 2016

Day

GALERIA Certifikimi i gjuhës greke në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë   Festat e fundvitit në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë Veprimtari për librin e prof. Xhevat Lloshit në Universitetin “Mehemia”   Auditorium me shkrimtarin Ben Blushi Mbledhje për nder të Akad. Jorgo Bulo   Konferencë Shkencore për nder të Athanas Tashkos   UNESCO –...
Read More
sqAlbanian